En nu… het echte leven

En nu… het echte leven is een verdiepingsdag voor de jonge schrijver rondom het thema ‘eigenwijsheid’.

Hoe tegendraads schrijf jij?

Literair productiehuis TOTAAL en literair tijdschrift Kluger Hans willen met En nu… het echte leven jou als jonge schrijver op weg helpen om je eigenwijsheid als auteur te ontwikkelen.

Ben je Spoken Word artiest, dichter, theaterauteur, prozaïst of werk je liever interdisciplinair? Dan ben je hier op de juiste plek. We maken plaats voor elke discipline en alle dwarsverbanden hiertussen.

De dag focust op de vraag ‘Waarom schrijf ik?

Vanuit jouw artistieke noodzaak kan je vervolgens keuzes gaan maken over je carrièrepad dat je als schrijver neemt. Het doel van de dag is om jou in je schrijfsituatie te stimuleren dwarser te denken. Want als iedereen rechtsom wil, dan ga jij toch zeker links?

Ik zie uitgeven niet als een doel op zich, het is een andere manier om creatief te zijn en om uw werk te delen. – Anissa Boujdaini

Daarnaast willen we je graag een netwerk aanreiken. We hebben daarom een wedstrijd georganiseerd waaraan we speeddates koppelen. Daarnaast organiseren we een schrijfwerkplaats en een literaire helpdesk waar je terecht kan met je vragen en bevindingen. We bieden een safe space waarin jouw schrijverschap serieus wordt genomen en je anderen kan ontmoeten.

Kennismaken met andere schrijvers is enorm belangrijk voor je eigen ontwikkeling – Jens Meijen (Jonge Dichter des Vaderlands)

 

www.hetechteleven.be