De Zomerkaping: schrijf- en audiotalent gezocht!

Ja je hebt het goed gehoord! De zomerkaping maakt weer zijn opmars. Hiervoor zijn we op zoek naar 10 schrijvers en 10 audiomakers. Heb je zin om je deze zomer te laten schaken voor een poëtisch avontuur? Wil je ‘geen gezever, enkel schrijven’? Ben je jonger dan 30 jaar en vrij tussen 29 juli en 4 augustus? Dan kan je niet anders dan je hiervoor kandidaat te stellen.

Dit jaar blijven we bij de bron. De bakermat van Totaal: Antwerpen. We schrijven aan een gezamenlijk hoorspel dat gepresenteerd wordt op de Antwerpse Museumnacht. Er worden maquettes gemaakt die door jullie verhalen/gedichten/hoorspelen gevuld gaan worden. Gaan jullie teksten hierna verloren? Natuurlijk niet! Het literaire tijdschrift ZINK en audiomaker Ilse Cox (Huis van Eustachius) maakt er samen met ons een podcast van.

DUS: JIJ DAAR met je vlotte pen/potlood en bakken goesting. Ben je er klaar voor? Schrijf je dan in vanaf 18 april! Je zullen worden geselecteerd op basis van een zelfgeschreven tekst of een portfolio.

Meer info       

Check hier                     

Inschrijven kan tot 17 juni!                                               

Inschrijven doe je hier

Vragen?

mail dan naar: pim@to-taal.be