Speak Out!

We lanceren dit najaar een nieuw project!

 

Speak Out is een talentontwikkelingstraject voor nieuwstedelijke woordkunstenaars tussen 16 en 25 jaar.

Vanuit de behoefte om diversere stemmen te introduceren in het letterenveld richt TOTAAL in samenwerking met Victoria Deluxe, La Lettre A, DE Studio, De Pianofabriek, Kifkif, You On Stage en Kluger Hans een nieuw talentontwikkelingstraject voor woordkunstenaars op.

In oktober start er in Gent, Brussel en Antwerpen een traject voor jongeren die minder makkelijk met kunst, literatuur en kunstvakonderwijs in aanraking komen. Zij worden gedurende een academiejaar begeleidt door professionele kunstenaars, schrijvers en redacteurs die zich als mentor voor SPEAK OUT inzetten. Op het einde van het traject is er een festival waar de drie steden samenkomen: Speak Out Loud!

Wil jij meedoen? Geef je dan HIER op!