De zomerkaping zoekt krachtige stemmen en beelden!

Ja je hebt het goed gehoord! De zomerkaping maakt weer zijn opmars. Hiervoor zijn we op zoek naar 10 schrijvers en 10 illustratoren. Heb je zin om je deze zomer te laten schaken voor een poëtisch avontuur? Wil je ‘geen gezever, enkel schrijven’? Ben je jonger dan 30 jaar en vrij tussen 30 juli en 6 augustus? Dan kan je niet anders dan je hiervoor kandidaat te stellen.

Dit jaar blijven we bij de bron. De bakermat van Totaal: De Studio in Antwerpen. We schrijven tot ‘een kot in de nacht’, polijsten met de professionele hulp van de redactie van Zink en Ephameron onze teksten of tekeningen en transformeren woord tot performance. Alle inspanningen leiden tot een laatste beproeving: een slotmoment tijdens museumnacht. Gaan jullie gedichten hierna verloren? Natuurlijk niet! Het literaire tijdschrift Zink zal ze met plezier publiceren en jullie creaties worden ook getoond op Grafixx.

DUS: JIJ DAAR met je vlotte pen/potlood en bakken goesting. Ben je er klaar voor? Schrijf je dan hier in vanaf 18 april! Jullie zullen worden geselecteerd op basis van een zelfgeschreven tekst.

 

Nog even alles op een rijtje:

Waar? De Studio, Antwerpen

Prijs? 100 euro (catering en overnachting)

Wat? 

  • Schrijversresidentie in Museum Plantin Moretus
  • Publicatie in Zink
  • Toonmoment op Grafixx

Begeleiders? Redacteurs Zink, Ephameron,